Drukwerk voor bedrijven

Drukwerk voor uw bedrijf nodig?  Slechts één adres : Gubro-print te Turnhout.  Wij verzorgen al uw drukwerk van a tot z.  Indien gewenst doen wij de volledige prepress, van opmaak en vormgeving tot zetwerk.  Met ons uitgebreid machinepark kunnen wij alle vormen van drukwerk aan.

 

Wij verzorgen de gehele huisstijl voor uw bedrijf : business cards, briefpapier, bestelbonnen, afleveringsbonnen, facturen en enveloppen.

 

Onze 4-kleurenpers Heidelberg Speedmaster is geschikt voor kleine en grote oplages en voor alle vormen van drukwerk in 1, 2 of full colour.  Perfect geschikt voor onder andere notitieblokken, schrijfblokken, of bureau onderleggers.  Ook brochures, folders, magazines en tijdschriften, mappen en doorschrijfsets.

 

Kalenders kan u bij ons laten maken met een WIRO-binding of geniet.  Ook zorgen wij voor het plastificeren van uw drukwerk.

 

Speciaal voor horecazaken verzorgen wij alle horeca drukwerk : menukaarten, placemats, cadeaubonnen, …  Winkels kunnen bij ons terecht voor het drukken van klantenkaarten, geschenkbonnen, flyers en leaflets of stickers.

 

Eén van onze specialiteiten is het drukken van enveloppen in grote oplages.  Met onze HALM-enveloppenpers kunnen wij 60.000 enveloppen per uur en 2.500.000 enveloppen per week verwerken.

 

Ook voor kleine oplages kan u bij ons terecht.  Hiervoor hebben we de modernste digitale drukpers: Canon Imagepress C8000VP.

Gubro-Print, Ravels
Onze troeven :
alle bedrijfsdrukwerk, van a tot z
opmaak, vormgeving en zetwerk
kleine en grote oplages
1, 2 of full colour drukwerk
uitgebreid machinepark
specialiteit enveloppen in grote oplage
Gubro-Print, Ravels

ACTIE VAN DE MAAND :

1.000 enveloppen

+ 500 gratis

Gubro-Print, Ravels
Huisstijl :
business cards
briefpapier
bestelbonnen
afleveringsbonnen
facturen
enveloppen
Gubro-Print, Ravels
Kleine en grote oplages :
notitieblokken
schrijfblokken
bureau onderleggers
kalenders
Gubro-Print, Ravels
Bedrijfsdrukwerk :
brochures
folders
magazines
tijdschriften
doorschrijfsets
mappen
Gubro-Print, Ravels
Horeca & winkels :
menukaarten
placemats
cadeaubonnen
klantenkaarten
flyers
leaflets
stickers
Gubro-Print bvba
Visbeekstraat 9 A
2300  Turnhout
Tel : +32 (0)14 / 65 92 90
Gsm : +32 (0)495 / 57 65 33
Email : info@gubroprint.be